nyhed

IFN er tilbage efter sommerferie

Innovation Factory North er i gang igen efter sommerferien med en ny gruppe virksomheder. I dag startede Awareness 18!

Lagt online: 08.08.2022

Innovation Factory North er tilbage efter en tiltrængt sommerferie. Vi har flere aktiviteter planlagt til efteråret, og den første aktivitet startede så småt i dag med et online intro-møde for de to deltagende virksomheder i Awareness 18. Det drejer sig om Combi-Therm Consumer A/S og Fremco A/S.

Combi-Therm Consumer A/S er skarpe på termo- og forsendelsesposer med fokus på bæredygtighed. Derfor anvender de biobaserede materialer og 80% genanvendt plastmateriale. De vil gerne bruge IFN forløbet til at sparre omkring deres interne processer i produktionen, der er under udvikling.

Fremco A/S sørger for, at fiberoptiske kabler kan installeres over hele verden ved hjælp af deres ekspertise og maskiner til fiberblæsning. Ligesom Combi-Therm Consumer A/S er de også under udvikling og vil gerne imødekomme væksten med sparring til interne processer bl.a. deres kommende ERP system.

Vi glæder os til at sparke forløbet ordentligt i gang på mandag d. 15. August.

 

Awareness 18
Combi-Therm Consumer A/S
Fremco A/S

Hvis det lyder interessant med et forløb i Innovation Factory North, er I velkommen til at tage kontakt til Astrid Heidemann Lassen på ahl@mp.aau.dk.