nyhed

Nye Awareness forløb igang med 14 danske virksomheder

Innovation Factory North fortsætter med at engagere danske produktionsvirksomher. Hele 14 virksomheder er nu startet på hhv. Awareness 21 og Awareness 22 her i efteråret.

Lagt online: 28.10.2022

Efter Innovation Factory North blev nødsaget til at udskyde Awareness 19 og 20 pga. af manglende virksomheder, er der virkelig kommet igang i interessen endnu en gang. Hele 14 virksomheder er nu engageret i spændende Awareness forløb, der har til formål at udvide forståelsen for, hvad Industry 4.0 er for en størrelse, og hvilke konkrete muligheder, der eksisterer i deres egen virksomhed. Undervejs arbejder vi således med Industry 4.0 generelt, men hurtigt bliver snakken mere konkret og indsporet på virksomhedernes egne behov og problemer, som de oplever i hverdagen. Dette sker igennem en struktureret proces, der indeholder sparring til en digital vision for virksomheden, en initierende modenhedsanalyse af virksomhedens nuværende situation på digitaliseringsområdet samt scenario-workshops. Alt sammen aktiviteter, der skal hjælpe med at indspore virksomhedernes potentialer og muligheder inden for digitalisering. Sparringspartnere bliver tilknyttet hver virksomhed, der kommer ud og besøger virksomhedernes faciliteter og derved nemmere kan rodfæste diskussionerne i virksomhedens egen virkelighed.

Dertil kommer også en øvelse fra Move2x, som anvender Aalborg Universitets smarte produktionslinje fra Festo. Her bliver virksomhedens repræsentanter inviteret med til "serious play" - et spil, hvor Industry 4.0 er omdrejningspunkt og hvor tilgængelig teknologi bliver fremvist mellem hænderne på deltagerne.

 

Awareness 21

Awareness 22
Cubic Be Ge Seating
Industriprint Dansk Infrarød Inspektion
Kingspan Formkon
Norbech Gunnar Nielsen A/S
Stjernholm JA Plast
Vink Plast Kellpo
  Kirk Plast Complete
  MX Door

Lyder det interessant med et forløb i Innovation Factory North, er I velkommen til at tage kontakt til Astrid Heidemann Lassen på ahl@mp.aau.dk.