nyhed

De fysiske seminarer er tilbage

14 virksomheder har været forbi AAU Smart Lab til Industri 4.0 spil

Lagt online: 04.06.2021

Der har været god aktivitet i de seneste to uger. Awareness forløb 6 og 7 har fået indhentet de aktiviteter, der ikke har kunnet lade sig gøre i løbet af coronanedlukningen. Derudover har holdet fra awareness 8 også været forbi til et heldagsseminar, hvor vi først gennemgik hovedpunkterne i deres digitale vision. Derefter fik de lov at lege seriøst i vores Smart Lab, hvor der var plads til at reflektere over, hvordan lignende teknologier kunne anvendes hjemme i deres egen produktion. Bagefter gennenførte de en workshop, der arbejdede med tanker om digital modenhed og en roadmap øvelse.

Virksomheder
Awareness 6 Awareness 7 Awareness 8
Nordland Automatic Verdo Cloud Agility
The Whole Company AE Stålmontage Treco
Ergonomic Solutions Manufacturing Techno-Matic AKV
Nordfab AB Vandskæring Vermund Larsen
Scanico Wila  

Mange af virksomhederne har et fælles mål om at være i stand til at træffe gode beslutninger baseret på data. Heriblandt også papirløse arbejdsprocesser, således der bliver skabt større transparens i produktionen, som kan skabe et bedre overblik. Der var rig mulighed for sparring virksomhederne imellem, som kunne spejle sig i hinandens udfordringer fra hverdagen. 

Vi ser frem til at invitere flere virksomheder ud i vores smart lab.

Lyder det interessant med et forløb i Innovation Factory North, er I velkommen til at tage kontakt til Daniel Sørensen på daniel@mp.aau.dk.